dijous, 3 d’octubre del 2019

Manca d’encert i mala sort en la derrota del Mollet al camp del Sabadell Nord

La manca d'encert de cara a porteria, i alguna decisió controvertida de l'àrbitre, van fer que el Mollet tornés de buit del camp del Sabadell Nord, amb qui va perdre per 2 gols a 1. Els de Jordi López van tenir diverses ocasions per haver, no només empatat, sinó sumat els tres punts, però no van estar encertats en la rematada final.
Tot i estrenar gespa, aquesta no estava en les millors condicions i això ho va notar l'equip molletà, més acostumat a jugar al toc. "Hi havia molt cautxú, la pilota corria poc i, en canvi, botava molt", va explicar López.
Cap a la mitja hora de joc el Sabadell Nord es va avançar amb un xut llunyà d'Omar que va tocar el pal i va rebotar a l'esquena del porter molletà Erick Ayala, abans d'entrar a la porteria. Tot just començar la segona part Paitu va culminar, entrant al primer pal, una bona jugada de David Castro per l'esquerra i va fer l'empat. Poc després el Mollet va fer l'1-2, que primer l'àrbitre va concedir, per després anul·lar-lo sense donar gaires explicacions. En l'única arribada local de la segona part va arribar el 2-1. Després els locals van interrompre el joc tant com van poder.

Publicat el 23 de setembre de 2019 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)