divendres, 4 d’octubre del 2019

El Ripotrans Lliçà presenta les seves credencials

Els de Romà Cutrina dominen el partit amb molta solvència

El Ripotrans Lliçà d'Amunt, malgrat que encara compta amb un parell de baixes, va donar un autèntic recital de joc davant el Círcol Cotonifici Badalona, a qui va desarmar de mica en mica. Només el relaxament dels últims minuts va fer que el resultat no fos d'escàndol (70-55), ja que els de Romà Cutrina van arribar a guanyar per 31 punts de diferència (69-38).
El 0-2 inicial va ser l'únic avantatge de què van disposar els badalonins. Després, la direcció de joc de Marc Rabaseda i el poder de Ramon Espuña sota els taulers, intimidant –va posar cinc taps–, rebotejant i encistellant– van permetre obrir ràpidament forat al marcador amb un parcial de 15-4 als primers cinc minuts.

Ramon Espuña lluita per un rebot empès pel jugador del Círcol Gaby Sarasola (Fotografia: JULIÁN VÁZQUEZ)
Tot i que abans del descans va arribar a guanyar de 15 punts, els badalonins van fer l'últim acte de fe per arribar-hi 10 punts per sota. La bona defensa dels de Cutrina al tercer quart –només van concedir vuit punts– i un parcial demolidor de 16-2 de sortida, al darrer quart, van acabar de trencar un partit que donava la primera victòria a un Lliçà d'Amunt que presenta les seves credencials per tornar a optar a l'ascens.

Publicat el 30 de setembre de 2019 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)