divendres, 4 d’octubre del 2019

El Llerona lluita fins al final però suma la segona derrota

Les d'Aarón Pérez fan un partit de menys a més però sense premi

El Llerona va sumar la segona derrota de la temporada en perdre a casa contra un rival amb més experiència a la categoria, el Fontsanta-Fatjó. L'equip d'Aarón Pérez va encaixar un gol als 20 minuts de joc i un altre, a les acaballes del partit, quan encara mantenia esperances de fer l'empat.
Al Llerona li va mancar un xic d'intensitat defensiva a la primera part i, malgrat que pel joc el partit estava competit, les arribades més clares eren per l'equip visitant, que es va avançar amb un gol al minut 19.

La jugadora del Llerona Hilaria Salas, en una acció d'atac del partit d'aquest diumenge (Fotografia: JULIÁN VÁZQUEZ)
Als últims minuts de la primera meitat i durant bona part de la segona, la sensació de perill va ser més pel Llerona, que va generar centrades i xuts llunyans sense trobar porteria. El cansament i els canvis van desestructurar una mica l'equip, que va continuar buscant l'empat però que es va trobar amb el 0-2.

Publicat el 30 de setembre de 2019 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)