divendres, 4 d’octubre del 2019

El Recanvis Gaudí Mollet s’estrena a casa amb victòria

La millora en atac, clau en el triomf dels de Josep Maria Marsà

El Recanvis Gaudí CB Mollet va millorar els seus percentatges ofensius respecte als de la primera jornada i va aconseguir la victòria en l'estrena davant el seu públic. Els de Josep Maria Marsà, que van dominar de principi a fi, van derrotar el CB Cornellà per 88 a 78 en un partit en què els àrbitres van voler ser protagonistes.
Un triple de Bernat Álvarez va donar el primer avantatge als molletans (9-6), avantatge que ja no van perdre. Els de Marsà van arribar a un màxim avantatge de 7 punts al primer quart (17-10) i a un de 20 just en arribar al descans (50-30), amb un segon quart excel·lent en l'aspecte defensiu, amb molta intensitat i intimidació dels pivots –cinc taps.
El començament del tercer quart va ser erràtic i va ser quan els àrbitres van començar a demostrar disparitat de criteri. Tot i això, el Mollet va arribar a una màxima diferència de 23 punts (53-30) que el Cornellà va intentar retallar al final sense èxit.

Publicat el 30 de setembre de 2019 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)