divendres, 29 de novembre del 2019

L’Esport Club, segon de Tercera

La pressió a camp contrari dels granollerins asfixia el joc del Pobla Mafumet
Xavi Mas

Un altre gran partit de l'Esport Club Granollers, aquest cop contra el segon classificat, el Pobla Mafumet, va acabar en una nova victòria al camp del carrer Girona –l'equip encara no hi ha perdut– i amb l'equip pujant al segon lloc –empatat a punts amb els tarragonins–. L'equip que diumenge dirigia Jordi PerisJosé Solivelles era a la grada sancionat– va fer una pressió asfixiant sobre la sortida de pilota del Pobla Mafumet i això va neutralitzar el joc tarragoní, desaparegut durant tota la primera meitat. A la segona el dibuix va canviar però quan més a prop semblava el gol de l'empat a 2 va arribar una genialitat de Garzón per fer el 3-1 i desarmar les poques opcions tarragonines.
El davanter de l'Esport Club Albert Ruiz la toca de cap en una acció de la segona part, poc abans de ser substituït (Fotografia: GRISELDA ESCRIGAS)
Els primers deu minuts van ser granollerins, amb pressió molt alta, recuperacions i ocasions de perill d'Albert Ruiz, Arnau Fortuny i Diego Garzón que no es van concretar. Els tarragonins van poder marcar en una pèrdua de pilota de Chechu, al minut 13, però Guillermo Martí va fer una gran pífia dins l'àrea gran –va desaprofitar una bona centrada de Guillem Martínez– i després el domini va tornar a ser granollerí. Una passada llarga, pentinada per Ñito, va arribar-li a Garzón, que va retallar el seu defensor i va centrar perquè Ruiz marqués a plaer. Tres minuts després una nova recuperació a camp contrari la va aprofitar Garzón per marcar un gran gol de fora l'àrea i fer el 2-0, marcador amb el qual es va arribar al descans.
En la represa el Pobla Mafumet va aconseguir dominar la pilota, va marcar el 2-1 al minut 53 en un córner –Óscar Sanz va rematar en planxa dins l'àrea– i va tenir alguna ocasió més per haver empatat, però al 69 una gran jugada per la banda de Garzón va acabar amb una centrada que va rebotar en un defensa i va descol·locar el porter Arnau Riera. Oriol Molins, al 77, va aprofitar una pilota morta dins l'àrea després d'una bona jugada per la dreta de Chechu –refusada pel porter– per fer el 4-1 i els tarragonins, de penal, van aconseguir el 4-2 definitiu a cinc minuts del final.

Els protagonistes

Publicat el 25 de novembre de 2019 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada