dimecres, 27 de novembre del 2019

El partit del Palautordera dura només quatre minuts

El Verdú es presenta amb 7 jugadores i força la suspensió del matx

El partit que enfrontava el Palautordera –líder– contra el Verdú-Vall del Corb –cuer–, va durar quatre minuts. L'equip visitant es va presentar a jugar el partit amb només set jugadores, i just després que les de Carles Segura marquessin el 2-0 una jugadora del Verdú es va estirar al terra, suposadament per una lesió que li impedia seguir jugant. Amb només sis jugadores al camp, l'àrbitra es va veure obligada a suspendre el partit –tal com marca el reglament– quan tan sols s'havien jugat quatre minuts de partit. La victòria del Palautordera, però, caldrà que sigui ratificada aquesta setmana pel Comitè de Competició.

El Palautordera va jugar el seu partit més curt de la temporada (Fotografia: A.S.)
Tot i els pocs efectius amb què es va presentar al camp, el Verdú va començar el partit pressionant el Palautordera en zona de creació, i les de Segura de seguida van poder aprofitar els nombrosos espais per crear perill i ocasions de gol. Marina Corominas va rebre una passada vertical i va superar la sortida de la portera Beatriu Bosch amb un xut creuat. En la jugada següent Subirana va rebre a la banda i va fer la passada perquè Meritxell Clupés fes el 2-0.

Publicat el 25 de novembre de 2019 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)