divendres, 15 de novembre del 2019

Domini traduït en gols

L'Esport Club Granollers supera totalment el Castelldefels a la segona meitat
Xavi Mas

L'Esport Club Granollers ho va passar malament als primers minuts però, un cop al davant al marcador, va ser el clar dominador d'un partit que va acabar amb una golejada que podia haver estat més àmplia. Els de José Solivelles, amb una segona meitat de manual, van superar en tot moment el Castelldefels per sumar la sisena victòria de la temporada, una victòria que els situa amb 21 punts, a un de l'Europa –quart– que marca les posicions de promoció d'ascens i a cinc del líder.
Durant el primer quart d'hora el Castelldefels va posar setge a la porteria de Sergio Fernández i aquest, amb alguna intervenció, va evitar que el marcador es posés en contra. Quan pitjor ho estava passant l'Esport Club va arribar una gran jugada entre Víctor Morales i Guillem Pujol, que va centrar des de l'esquerra perquè Ñito, dins l'àrea, marqués de xut creuat. Poc després Silva –el millor del Castelldefels amb diferència– va fer lluir Sergio amb un punxerot que el porter va refusar, i va estavellar un xut de falta al travesser. De mica en mica, però, els de Solivelles es van anar fent amos de la pilota i van aconseguir allunyar el perill dels seus dominis.

El porter de l'Esport Club, Sergio Fernández, refusa amb el puny una centrada de córner (Fotografia: TONI TORRILLAS)
Tot just començar la segona meitat una gran passada de Ñito per Albert Ruiz va acabar en el 2-0, obra d'aquest últim. A partir d'aquí, el domini dels granollerins va ser total, tocant, pressionant i recuperant pilotes per buscar contraatacs que podien haver servit per sentenciar. El 3-0 de penal semblava definitiu, però Silva va provar dues genialitats per l'esquerra i va aconseguir el 3-1 i va estavellar la següent al travesser. Al temps afegit va arribar el 4-1 en un ràpid contraatac.

Els protagonistes

Publicat l'11 de novembre de 2019 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada