divendres, 15 de novembre del 2019

Un tir lliure de Johnny Seidi decanta el duel vallesà

La victòria del Recanvis Gaudí Mollet B manté els de Pau Garcia com a líders en solitari

El duel vallesà entre el Recanvis Gaudí CB Mollet B i el Ripotrans Lliçà d'Amunt es va decantar del cantó molletà gràcies a un tir lliure de Johnny Seidi a quatre segons del final que posava el 72-71 al marcador. Tot i que el Lliçà va disposar d'un últim atac en aquests quatre segons restants, el llançament d'Eduard Parera al límit del temps va tocar el cèrcol.
Va ser un partit igualat, dinàmic, i amb moltes alternances al marcador. Els homes de Pau Garcia van començar dominant el marcador amb bon joc interior i transicions ràpides després de rebot, mentre que els de Romà Cutrina es mantenien a base de llançaments triples –dos d'Albert Masllorens, un de Rafa González i un altre de Marc Rabaseda.

Pau Garcia marca les pautes a seguir just abans de començar el partit. El Mollet B suma sis victòries de set partits (Fotografia: GRISELDA ESCRIGAS)
Al segon quart la producció ofensiva es va aturar, encadenant errors d'uns i altres als primers dos minuts fins a l'empat a 18 de Masllorens. Als molletans els va costar atacar la defensa zonal 2-3 del Lliçà –rendibilitza els esforços davant la manca d'efectius per les baixes– i el Lliçà va aconseguir un màxim avantatge de sis punts (26-32) que va quedar-se en tres en arribar al descans.
El Mollet B va tornar dels vestidors amb un parcial de 9-0 per posar-se sis punts amunt (42-36) però el partit es va tornar a igualar amb un triple de Sergi López al límit del final del tercer quart. Tot i els quatre triples molletans, el Lliçà va mantenir el frec a frec al darrer quart. Un tir lliure de Seidi –va fallar l'altre–, a quatre segons del final, manté el Mollet B com a líder en solitari.

Publicat l'11 de novembre de 2019 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)