divendres, 15 de novembre del 2019

Agònica victòria del Recanvis Gaudí davant el JAC Sants

El Mollet treballa bé el rebot però és molt fluix en tir exterior

Treballada i agònica victòria del Recanvis Gaudí CB Mollet (68-67) davant un JAC Sants que va tenir en el tir exterior el seu millor aliat. A mesura que passaven els minuts, i amb el marcador igualat, el partit es va anar embrutant i als àrbitres se'ls va escapar de les mans. Els de Josep Maria Marsà van aconseguir abstreure's millor i, després de posar-se per davant amb el 61-60, van saber jugar millor les seves opcions.
El partit va començar equilibrat però es va desnivellar a favor del JAC Sants amb un parcial de 0-7 en un minut. A remolc de marcador, un triple de Javi Rodríguez va posar al davant el Mollet (29-28) just abans d'un altre parcial de 0-7 del Sants. Al tercer quart va tornar l'equilibri i les alternances al marcador van ser constants, una dinàmica que es va mantenir al darrer quart. Dos tirs lliures de Rodríguez asseguraven la victòria molletana (68-64) just abans d'un triple del visitant Mas pel 68-67 final.

Publicat l'11 de novembre de 2019 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)