dijous, 14 de novembre del 2019

Recital ofensiu del KH-7 per golejar el Sant Cugat

El KH-7 és el segon equip més golejador de la categoria, només superats per l'Adrianenc

Quan portes 22 gols al descans, el més probable és que acabis guanyant el partit i acabis arribant a una bona xifra de gols al final del partit. Això és el que li va passar al KH-7 BM Granollers. El conjunt de Sergio Pozo va fer un excel·lent partit en atac i va acabar vencent autoritàriament el Sant Cugat.
El KH-7 va dominar des del principi del partit. Tant és així, que el Sant Cugat no va disposar de cap avantatge en tot el partit. Els locals van aconseguir trobar el jugador lliure pel llançament en tot moment, mitjançant la passada addicional, una situació ofensiva que els havia faltat en anteriors partits.

Oriol Prat, jugador del KH-7, fent una penetració entre Izan Alonso i Arnau Domingo (Fotografia: GRISELDA ESCRIGAS)
A l'altre costat de la pista, el Granollers va travar molt amb faltes el joc de circulació del Sant Cugat, que va tenir molts problemes per marcar gols. El partit es va trencar abans de l'equador del primer temps (11-5, min 14). El Sant Cugat també va tenir molts problemes defensius, acostumats a defensar amb un sistema 5:1, la 6:0 va donar moltes facilitats al KH-7, que es va trobar molt còmode. Al descans, la renda ja era considerable (22-13).
El KH-7 va sortir molt fort al segon temps per matar qualsevol intent de reacció de l'equip visitant. Amb el partit ja enllestit al minut 50 (29-18); els dos equips van baixar el pistó i la intensitat defensiva. Els darrers minuts van ser un festival ofensiu per part dels dos equips, el KH-7 va arribar als 40 gols.

Publicat l'11 de novembre de 2019 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)