dissabte, 2 de febrer del 2019

Un gol de Guido Martino permet al CN Granollers trencar la ratxa de tres derrotes seguides

EL 9 NOU

El CN Granollers va trencar la dinàmica de tres derrotes seguides amb una victòria ajustadíssima contra el Claret Askartza basc (9-8) gràcies a un gol de Guido Gabriel Martino a dos minuts del final, que desfeia l'empat a 8. Aquesta victòria és la quarta de la temporada dels de Pablo Quattrocchio.
El partit va començar bé pels granollerins, que es van avançar amb gols de Guido Martino i David Díaz. L'Askartza va reduir distàncies de penal però els granollerins van acabar el primer període amb el 3-1 aconseguit per Raúl Loste.

Diego Villar intenta buscar la passada a un company defensat per Xabier Orozco (12) i pressionat per Peio Garaizar (4) (Fotografia: JULIÁN VÁZQUEZ)
L'equip basc va guanyar el parcial del segon període i va aconseguir empatar el marcador al primer minut del tercer, amb l'empat a 4. Diego Villar i Guido Martino van tornar a situar la diferència en dos gols favorable als granollerins, i l'intercanvi de gols posterior va permetre els de Quattrocchio arribar als últims minuts per davant. Un gol de Daniel Pérez va situar l'empat a 8 a tres minuts pel final, però Martino, autor de tres gols, va fer el gol de la victòria.

Publicat el 28 de gener de 2019 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)