dissabte, 2 de febrer del 2019

L’Avannubo BM La Roca venç amb patiment el Puchi i s’allunya a 11 punts del descens

L'Avannubo BM La Roca es va imposar, aquest dissabte, a la pista del segon classificat, el Muchoticket Puchi. El matx va començar amb una gran intensitat per part dels dos conjunts i amb un nivell defensiu molt alt. Els primers instants van ser de domini local però sense obrir renda al marcador. A partir d'aquest moment, les roqueroles van encadenar un parcial de 3-7, amb una excel·lent defensa i una gran actuació de Llum sota pals. El contraatac va ser l'arma letal de les de Ramon Plans, que els va permetre marxar amb una escletxa de dos gols al descans. A la represa es va seguir la mateixa dinàmica, atacs molt feixucs per les dures defenses. Tot i així el BM la Roca mantenia petits avantatges. Un parcial d'1-4 va permetre a les visitants tornar-se a avançar al marcador, després d'un petit avantatge local. La Roca va entrar a l'últim minut un gol per sobre i amb possessió de pilota; l'atac va acabar amb un llançament forçat, i un posterior contraatac de l'equip local que va ser parat per Vallejo, que va forçar la falta en atac, a sis segons.

Les jugadores del BM La Roca Mònica Ausàs i Alba Sevilla intenten evitar la penetració a sis metres d'una jugadora eivissenca (Fotografia: Joan A. Riera / Diario de Ibiza)

Publicat el 28 de gener de 2019 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)