dissabte, 26 de maig del 2018

El Mollet no sap aguantar el resultat i perd la categoria

Els de Manga es fan enrere amb el 2-4 i el Vic els empata el partit a l'últim quart d'hora

El Mollet va confirmar el descens a Segona Catalana en empatar a 4 al camp d'un Vic que ja no s'hi jugava res. Els molletans van sortir amb ganes d'endur-se la victòria, es van avançar al marcador i van recuperar-se del 2-1 arribant al descans guanyant per 2 a 3. A la segona, després del 2-4, però, l'equip no va saber aguantar el resultat –la victòria encara els donava alguna opció de salvació en l'última jornada– i va acabar encaixant dos gols que el van deixar sense opcions de seguir a la categoria –un hipotètic empat final a 40 punts amb Cardedeu, Sabadell B o Sant Cugat, en cas de guanyar el proper diumenge contra el Lloret, no beneficia els d'Alberto Manga.
Després d'uns primers minuts de tempteig, quan semblava que el Vic començava a dominar el partit, va arribar un contraatac del Mollet que va culminar el jove David López en el 0-1. La reacció del Vic no es va fer esperar; deu minuts després, i en un marge de dos minuts, Isma primer i Roca després van capgirar el marcador.

El jugador del Mollet Antonio -a la dreta- intenta anticipar-se el vigatà Suárez, amb l'ajuda d'Amante (Fotografia: MARC SANYÉ)
Conscients que s'hi jugaven molt, els de Manga van continuar atacant i, igual que havia fet el Vic, en un interval de dos minuts van confirmar la bogeria de partit en què s'havia convertit la primera meitat amb dos gols –Brian i Castro– que els tornava a posar per davant.
EL MOLLET NO AGUANTA LA PRESSIÓ
L'entrada d'Adama a la segona part es va notar de seguida perquè, dos minuts després d'entrar al camp, va marcar el 2-4 que semblava encarrilar la victòria molletana. El Vic, a més, va buscar retallar distàncies i va estirar les seves línies, deixant espais que el Mollet podia haver aprofitat per sortir al contraatac. Però no va ser així; el Mollet es va fer enrere amb el 3-4 obra de Roca i no va saber aguantar el marcador. Els vigatans, tot i no jugar-s'hi res, van crear algunes ocasions de perill a l'àrea de Roger i, en una d'aquestes, a un quart d'hora del final, Espina va fer l'empat a 4. En l'últim quart d'hora el Mollet va ser incapaç de recuperar-se de l'estocada i va veure com, amb l'empat, anava de pet a Segona.

Publicat el 21 de maig de 2018 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)