dissabte, 26 de maig del 2018

El Mollet B, un any més a Copa

Els d'Àlex Coma repeteixen victòria davant el Sant Quirze amb molt d'encert al tram final
EL 9 NOU

El Recanvis Gaudí CB Mollet B seguirà una temporada més a Copa Catalunya. L'equip d'Àlex Coma, que va lluitar tota la temporada per evitar el descens directe, ha estat l'únic equip que ha resolt l'eliminatòria de les fases de permanència en només dos partits; la setmana passada es va imposar a la pista del Sant Quirze (66-72), va recuperar el factor pista, i aquest dissabte va repetir victòria al municipal de Plana Lledó (89-77), i confirmava així la permanència a la categoria.
El Sant Quirze va sortir a pista amb canvis tàctics i això va sorprendre l'equip de Coma, que es va veure superat al primer quart. Durant el segon quart els molletans van tornar la igualtat al marcador gràcies a una bona defensa que va frenar l'encert ofensiu visitant però en tornar dels vestidors la defensa zonal 1-3-1 del Sant Quirze els va tornar a sorprendre, malgrat que el marcador es va mantenir força equilibrat.

Jugadors, tècnics i alguns jugadors de la base del club van celebrar la permanència de l'equip just després d'acabar el partit (Fotografia: JORDI MAYOR)
Aquest equilibri es va mantenir durant l'últim quart. El Mollet B va remuntar un 61-65 desfavorable del minut tres amb un parcial de 8-0 i, a partir d'aquí, el Sant Quirze va jugar a aturar el temps en faltes per forçar uns errors del Mollet des de la línia de tir lliure que no van arribar.

Publicat el 21 de maig de 2018 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)