dissabte, 26 de maig del 2018

El CB Mollet B colpeja primer

Els d'Àlex Coma guanyen a domicili i recuperen el factor pista

El Recanvis Gaudí CB Mollet B va fer un pas de gegant de cara a la permanència en vèncer a la pista del Sant Quirze BC (66-72) i recuperar el factor pista.
Va ser un partit de nervis i imprecisions, amb un Sant Quirze que va fonamentar el seu joc d'atac en el tir exterior. Quan aquest va fallar, per la bona defensa dels d'Àlex Coma, el joc interior molletà es va imposar. Els de Coma van saber aturar els germans Gonzalo i Ricard Baltà, els homes més perillosos del Sant Quirze, mentre que Roger Guàrdia i Jonatan Seidi marcaven les diferències per part d'un Mollet que al primer quart ja dominava (17-24).

Els jugadors del Recanvis Gaudí CB Mollet B agraeixen el suport dels aficionats molletans després de la victòria (Fotografia: JORDI MAYOR)
Al segon quart el Sant Quirze es va apropar i es va arribar al descans amb un avantatge mínim pel Mollet B de dos punts, diferència que es va mantenir al tercer quart i que, en l'últim, els de Coma van saber mantenir i ampliar amb més efectivitat ofensiva malgrat els nervis finals.
Si el Mollet B guanya dissabte vinent al municipal de Plana Lledó evitarà un tercer partit a la pista del Sant Quirze i aconseguirà mantenir la categoria.

Publicat el 14 de maig de 2018 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)