dijous, 5 d’octubre de 2017

Renoi, quin partit!!

Quan arriba el primer partit de lliga ja se sap que hi ha nervis, desconeixement del rival, i una lleugera manca de compenetració tot i els partits amistosos de pretemporada. I això fa que els partits no siguin tal i com un s'espera. Però el que es va poder veure diumenge al municipal de Corró d'Avall, entre l'aleví del CF les Franqueses i el de l'Olímpic la Garriga va superar totes les expectatives...
Quin partit!! 19 gols en un partit completament boig i que finalment va caure del cantó de les Franqueses.
L'equip que entrena en Diego, que tan bons partits havia fet durant la pretemporada, va començar el partit cometent nombroses errades defensives i en la construcció del joc i això ho van aprofitar els nois de l'Olímpic per posar-se ràpidament per davant; en Gerard va aprofitar dues d'aquestes badades defensives per fer el 0-1 i el 0-2 en només dos minuts. Però igual que les errades condemnaven l'equip a anar a remolc, les recuperacions de pilota van permetre retallar, igualar i capgirar el marcador amb tres gols seguits de l'Ibrahim -Ibra pels amics-, el segon dels quals una mica per sorpresa perquè va ser una centrada que es va anar tancant fins entrar directament a la porteria defensada pel Noah. Aquesta remuntada local va tenir rèplica poc abans del final del primer quart, amb dos gols del Patricio, que van posar un 3-4 que podia haver estat pitjor si no arriba a ser per un peu miraculós d'en Miki, que va treure de sota els pals un xut garriguenc.

L'Èric pressiona a un jugador de l'Olímpic la Garriga al mig del camp (Fotografia: ESTHER MAS)
Tot just començar el segon quart l'Olímpic va fer el 3 a 5 gràcies a en Joan però la reacció dels nanos del Diego va ser immediata gràcies a l'alta pressió i les recuperacions de pilota; una d'aquestes recuperacions va permetre Ibra marcar el 4-5. Una altra recuperació va acabar en un fort xut del José que va superar en Noah per dalt per empatar a 5. D'un servei de banda en contra va arribar una nova recuperació i el cinquè gol de l'Ibra, que estava on fire. I, tot i que l'equip havia fet el més complicat -capgirar el marcador- no es va quedar aquí, ja que l'Àlex va marcar-ne dos més per fer el 8-5 i mig encarrilar el partit, tot i que en Gerard va marcar el 8-6 just abans d'arribar al descans.
MENYS GOLS I MÉS NERVIS
La pluja de gols del primer i segon quarts va quedar completament tallada al tercer. Aproximacions d'uns i altres n'hi va haver, però de gols, només un, d'en Pau, que va aprofitar una pilota morta vora l'àrea després d'un servei de banda per engaltar un fort xut i fer el 9-6. Un xut de falta que va sortir per damunt del travesser i una aturada d'en Fassoun van ser les últimes aproximacions de l'Olímpic abans de començar l'últim quart.

En Miki no arriba a rematar i la pilota es passeja per l'àrea de l'Olímpic a la sortida d'un córner (Fotografia: ESTHER MAS)
Només començar aquest últim quart l'Arnau -en Bruga pels amics- va marcar un 10-6 que semblava gairebé definitiu, però acte seguit, en Patricio i l'Oriol van fer el 10-7 i el 10-8. L'Olímpic es va créixer, els nanos del Diego es van tirar una mica enrere i la pluja va fer acte de presència. Tot plegat, un còctel que va aprofitar en Jordi per fer el 10-9 a cinc minuts d'un final ple de nervis en què els garriguencs van buscar l'empat sense sort, per la bona defensa dels franquesins.
En Diego, al final del partit, reconeixia que no volia que es repetís un altre partit boig com aquest. Potser si n'hi ha un altre i el resultat torna a ser positiu, li sabrà menys greu, però alguns cors potser no resistiran massa partits com aquest. Però com diu la dita, "està bé allò que acaba bé", i els punts es van quedar a les Franqueses.

Els protagonistes

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada