dijous, 5 d’octubre del 2017

Debut històric del Lliçà d’Amunt, que venç el Martinenc

El partit entre el Maristes Ademar i el Granollers, suspès per motius de seguretat
EL 9 NOU

El Lliçà d'Amunt va viure una jornada històrica dissabte a la tarda. L'equip que entrena Romà Cutrina va debutar a la Copa Catalunya i ho va fer en un pavelló municipal ple a vessar i amb una victòria davant el FC Martinenc, un dels equips més potents del grup. Els de Cutrina van dominar des d'un bon començament i es van acabar imposant per nou punts de diferència, 64-55.
La clau de la victòria lliçanenca s'ha de buscar en l'extraordinari treball defensiu; els de Cutrina van fer una defensa molt intensa, sobretot focalitzada sobre Borja Pascual i Aitor Pérez –els jugadors més experimentats del Martinenc–. Aquesta bona defensa, asfixiant durant algunes fases del partit, va permetre el Lliçà anar sempre per davant al marcador. No van ser grans avantatges –la diferència va oscil·lar sempre entre els quatre i els deu punts– però la sensació era que el Lliçà tenia controlat el ritme del partit.

El lliçanenc Zoran Frzop lluita per un rebot amb tres jugadors del Martinenc (Fotografia: GRISELDA ESCRIGAS)
L'entrada de l'últim fitxatge del Lliçà, Andrew Robert McCarthy, va permetre veure jugades molt espectaculars, intimidant sota cistella i donant equilibri i consistència al joc defensiu dels de Cutrina, que van tenir el debut somiat.
EL PARTIT DEL GRANOLLERS, SUSPÈS
La Federació Catalana de Basquetbol, seguint les recomanacions de la Secretaria General de l'Esport per la situació excepcional que es va viure a Catalunya aquest diumenge, va decidir suspendre tots els partits que s'havien de jugar a partir de les 2 de la tarda, entre els quals hi havia el que havia d'enfrontar el CB Granollers a la pista del Maristes Ademar de Badalona.

Els protagonistes

Publicat el 2 d'octubre de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada