dijous, 5 d’octubre del 2017

Victòria de mèrit del BM La Roca a la pista del Sarrià

Els d'Héctor del Pino capgiren el marcador gràcies a un parcial de 0-6

El BM La Roca va aconseguir una important i treballada victòria a la pista de l'Augi UE Sarrià en un partit intens i de domini altern en què els d'Héctor del Pino van estar més seriosos que en partits anteriors.

Els roquerols Jordi Puig i Lluís Montserrat intenten bloquejar el llançament d'un jugador del Sarrià (Fotografia: JORDI RISPAU)
La primera part va ser de domini gironí, més pels errors del BM La Roca en atac que no pas per mèrits propis. Pèrdues de pilota i errors en el llançament van permetre al Sarrià arribar al descans amb dos gols d'avantatge. A la segona part els roquerols van jugar amb més paciència i l'aportació de Miquel sota els pals, acompanyat del bon treball defensiu, va permetre als roquerols capgirar el resultat amb un parcial de 0-6 –del 22-20 al 22-26– i aguantar al davant fins al final malgrat els intents locals.

Publicat el 2 d'octubre de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)