dissabte, 30 de setembre del 2017

El major encert del CB Mollet li permet començar amb victòria

El pivot Albert Griso, amb 25 punts, s'erigeix en el millor jugador del partit
EL 9 NOU

El Recanvis Gaudí CB Mollet va encetar la nova temporada amb una victòria a la pista del CB Pardinyes-Lleida per 63 a 74 en un partit força equilibrat i que es va decidir pel major encert dels molletans en atac. El Pardinyes arribava al partit amb la baixa del seu jugador referent –el pivot Edu Villacampa– i Àlex Terés va haver de prescindir ben aviat del també pivot Ramon Espuña per lesió.
La baixa d'Espuña però, no es va notar en l'equip molletà, gràcies en part a l'excel·lent actuació d'Albert Griso, que es va multiplicar i que es va erigir en el màxim encistellador del partit amb 25 punts –8 d'11 en tirs de camp i 9 de 12 en tirs lliures.

El jugador del Mollet Alejandro Karatzas intenta aturar una penetració a cistella del lleidatà Xavier Mendiburu (Fotografia: POL PUERTAS)
El Mollet va començar amb un parcial de 0-5 però el Pardinyes va igualar ràpidament amb encert en el tir exterior. L'equip lleidatà anava fent la goma al marcador sense permetre que el Mollet s'escapés de forma definitiva. Es va arribar a posar per davant al tercer quart (42-41) però va ser quelcom puntual perquè el Mollet va tornar a posar-se per davant i ja no va donar cap mena d'opció durant l'últim període.

Els protagonistes

Publicat el 25 de setembre de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada