dimarts, 27 d’octubre del 2015

Victòria per reforçar la moral

El Granollers se sobreposa a les baixes i suma tres punts de mèrit davant el Figueres
Eduard Batlles

Victòria de prestigi per 2 gols a 1 de l'EC Granollers davant d'un històric del futbol català, el Figueres. El conjunt vallesà es va sobreposar a les baixes de Cosme, Cano –que tenia molèsties i es va quedar a la banqueta d'entrada–, Gil i Suárez i va sumar tres punts davant d'un Figueres molt combatiu i que es va quedar amb 10 homes al minut 41.
Després d'una primera meitat discreta per part dels dos conjunts –un parell de xuts a cada porteria–, la segona part va començar amb un Granollers molt més ofensiu. Conscient que el Figueres jugava amb un home menys, Albert Garcia va exigir una marxa més als seus homes. L'aposta va funcionar. Al primer minut de la segona, una jugada per la banda dreta de Duran va acabar amb la rematada de Didi a l'àrea petita que va obrir el marcador. Amb el marcador en contra, el Figueres no va renunciar a les jugades ofensives i un minut més tard va arribar l'empat. Quimo va arribar a la línia de fons i va fer una passada dins l'àrea petita que va rematar Vidal de primeres.
Ferran Vila intenta una passada que un jugador del Figueres intenta interceptar (Fotografia: GRISELDA ESCRIGAS)
L'empat no era el resultat que Garcia buscava i va moure ràpid la banqueta. Tot i tenir molèsties, Cano va sortir al minut 65 per buscar el gol. El jove davanter Roger Mora va entrar per Ferran Vila i Hector va entrar per Duran. Amb més pólvora a davant el Granollers va tenir més arribada i el Figueres s'ho va jugar tot al contraatac i a la jugades de pilota aturada. Quan el partit estava a punt d'arribar als últims 10 minuts, va aparèixer Cano per rematar la feina. Bauli es va inventar una passada picada per sobre la defensa i Cano, deixant botar la pilota, va rematar amb l'esquerra al pal llarg per fer el de la victòria. En els últims minuts, el Figueres va provar l'empat però Bellavista, Zamorano i Ortega, amb dues bones aturades, van dissoldre qualsevol oportunitat dels empordanesos. 
Amb el triomf, el Granollers torna a la quarta posició a un punt del Gavà, que és tercer, i que serà el proper rival a la lliga en el partit intersetmanal, que es disputarà dimecres.

Els protagonistes

Publicat el 26 d'octubre de 2015 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada