dimarts, 27 d’octubre del 2015

Final elèctric

Ruaidi Connell

La tercera victòria seguida del benjamí de Nico Font va arribar davant un FC Cardedeu que va mantenir el partit empatat fins a l'últim període. Els granollerins es van avançar al primer període, el Cardedeu va empatar a l'inici del segon, i després d'un tercer orfe de gols, els jugadors d'en Nico van sentenciar amb tres gols més al final.

Una de les jugades en què en Pol refusa amb els punys una ocasió del Cardedeu (Fotografia: JESÚS JIMÉNEZ)
L'inici de partit va ser una mica lent; el Cardedeu, disposat al camp amb dues línies de tres, es va tancar més enrere mentre els granollerins dominaven la possessió malgrat no tenir massa ocasions. A l'últim minut però, va arribar el gol d'en Guillem, que posava el Granollers per davant.
Poc després de començar el segon període, el Granollers va poder augmentar la diferència però la fortuna no els va ser favorable; en Gerard va recuperar una pilota d'un xut d'un defensa del Cardedeu, es va escapar sol, es va desfer de dos rivals però el seu xut, va anar de pal a pal sense voler entrar. El Cardedeu va anar millorant de mica en mica, va oposar més resistència i va aconseguir empatar uns minuts més tard. En Pol va refusar un xut de falta del Cardedeu a córner, i de la centrada des de la cantonada en va sortir el gol, amb un xut de l'Antonio Sánchez que va entrar per l'escaire, lluny de l'abast d'en Pol. Abans d'arribar al descans el Granollers en va tenir una altra de clara però, el pal -aquest cop el travesser- va repel·lir el xut de falta d'en David.

En Pau, com ja havia passat en algun altre partit, va estavellar un xut de falta al travesser (Fotografia: JESÚS JIMÉNEZ)
El tercer període va tenir poques ocasions de gol però més pressió per part d'ambdós equips, malgrat que els d'en Nico van baixar una mica el ritme. Malgrat això les dues ocasions més clares van ser pels granollerins. La primera d'en Marc -després d'una escapada per la banda d'en Xavi- que va aturar el porter del Cardedeu Arnau Franco i just després, amb un xut de falta d'en Pau que, com l'anterior d'en David al segon període, es va estavellar al travesser.
En Xavi i en Dani desequilibren el partit
En Dani en la jugada que va acabar en el 3-1 (Fotografia: ESTHER MAS)
No s'havia jugat ni un minut de l'últim període quan en Marc va pujar la pilota per la banda, li va passar la pilota a en Xavi i aquest va marcar el 2-1 fent-li passar la pilota per sota les cames del porter Arnau. El Cardedeu va intentar empatar però en Pol, molt segur, va refusar amb els punys dos xuts dels blanc-i-vermells. Després però, les ocasions dels d'en Nico, que van acabar decantant la balança del seu cantó. La primera ocasió no va acabar en gol; Al porter del Cardedeu Arnau se li va escapar la pilota després d'un xut d'en Guillem. En Xavi va aprofitar el refús però el seu xut es va passejar per davant de la porteria sense trobar rematador. La segona sí; jugada entre en Xavi i en Dani -barret d'aquest a un defensa inclòs-, paret de nou amb en Xavi i xut creuat final d'en Dani que va suposar el 3-1. I a l'últim minut un xut de falta directa d'en Dani des del vèrtex de l'àrea que va acabar amb el quart i definitiu gol.