dimarts, 27 d’octubre del 2015

El BM la Roca suma una victòria molt important

El porter Pere Gesa esdevé un mur

El BM la Roca es va convertir en un autèntic mur per un Academia Octavio que necessitava els punts igual que els roquerols però que no va saber respondre. Els de Guillem Estapé, que van començar amb un parcial de 7-0, van dominar de principi a fi, amb un Pere Gesa espectacular sota els pals –20 aturades de 36 llançaments– i amb una defensa molt intensa i sòlida que els va conduir a la segona victòria de la temporada.

El pivot del BM la Roca Adrià Salado en una acció de contraatac de la primera part (Fotografia: GRISELDA ESCRIGAS)
Cinc aturades de Gesa i les imprecisions dels gallecs en atac van permetre arribar a un 7-0 –amb un contraatac i un penal estavellats al pal– que l'Octavio va trencar passat el minut 14. Méndez, des de la distància, i José Ángel Fernández des de l'extrem, van conduir els gallecs a retallar la distància fins a tres gols (9-6) però els d'Estapé van resistir a un petit sotrac ofensiu –millora defensiva de l'Octavio– i van arribar al descans amb quatre gols de marge.
Gesa va seguir aturant-ho pràcticament tot, els roquerols es van distanciar de nou fins als set gols (16-9), van aguantar bé un parcial de 0-3 després d'un temps mort demanat pel tècnic gallec amb 17-10 (17-13), i van sentenciar aprofitant els espais que va deixar l'Octavio quan va obrir la defensa per augmentar-ne la pressió.

Publicat el 26 d'octubre de 2015 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)