dimarts, 27 d’octubre del 2015

Victòria molt soferta

El KH-7 arriba a guanyar de sis gols i veu com li remunten el matx però reacciona a temps
Xavi Mas

Vista la primera meitat semblava que el KH-7 BM Granollers tenia encarrilat el partit amb sis gols de marge, però a la segona es va torçar i, per sort, les jugadores de José Luis Villanueva van resistir i van aconseguir una important victòria contra un dels rivals directes, el Jofemesa Oviedo, per tres gols, 26 a 23.
Les aturades d'Andrea de la Torre i els gols de Míriam Gonzàlez van ser claus perquè l'equip de Villanueva agafés avantatge ràpidament al marcador davant un equip asturià al qual li costava molt atacar. Les granollerines van escapar-se de quatre gols tot i jugar en inferioritat –exclusió de Kaba Gassama– i va arribar a la màxima diferència de sis (9-3) també jugant en inferioritat –exclusió d'Anna Pi–, marge que es va mantenir en arribar al descans.

La pivot granollerina Kaba Gassama defensada per Irene Espinola i Sara García (Fotografia: XAVIER SOLANAS)
En tornar dels vestidors, però, la dinàmica va canviar; l'Oviedo va creure en la remuntada, va aprofitar l'encert d'Aida i de Núria per fer-la efectiva (20-21) però després no ho va saber mantenir. Míriam va fer l'empat i va ser l'inici d'un parcial de 5-0 (25-21) que va decidir la victòria granollerina. El tècnic asturià va ordenar pressió defensiva però no en va treure el rèdit que esperava i les de Villanueva van sentenciar amb un gol de Sandra.

Les protagonistes

Publicat el 26 d'octubre de 2015 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada