dijous, 24 de setembre del 2015

El Cardedeu transforma el seu domini en golejada

Els gols de Carreño i Alba arriben just després dels gols visitants
Xavi Mas

El Cardedeu va ser superior al Bellavista, des del xiulet inicial, i l'encert de cara a porteria el va conduir a una victòria per 5 gols a 2, victòria que el situa com a líder –empatat amb el Vic B però amb millor diferència de gols.
Un xut al travesser del visitant Pedro i un del local Beltran van precedir el primer gol del partit; al minut 22 Morales, entrant des del darrere, va rematar impecablement a gol una centrada des de la cantonada. Sense temps de reaccionar, en un altre córner, el mateix Morales va rematar en primera instància i Beltran va marcar aprofitant el refús del porter Argemí. En un altre córner, el Bellavista va fer el 2-1, protestat per l'afició local per una falta al porter Matamala que l'àrbitre no va xiular, però l'alegria els va durar poc perquè acte seguit Carreño va fer el 3-1.

El jugador del Cardedeu Gerard Beltran protegeix la pilota al límit de la línia de banda (Fotografia: RAMON FERRANDIS)
El Bellavista va millorar a la segona i va començar a portar perill. Karim va marcar el 3-2 en un altre córner però el Cardedeu no va donar opció i va sentenciar amb gols d'Alba i Àlex Abad.

Els protagonistes

Publicat el 21 de setembre de 2015 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada