dijous, 24 de setembre del 2015

Càstig en el temps afegit

El Granollers veu com el Sant Andreu li empata el partit a l'últim sospir
Eduard Batlles

L'EC Granollers va empatar a 2 en la visita sempre complicada al Narcís Sala. Els homes entrenats per Albert Garcia van trobar-se còmodes jugant sense pilota i el Sant Andreu va tenir les millors oportunitats, però els xuts es van trobar amb un immens Ortega que ho va aturar tot. Dos gols de Cano van ser contestats per Gissi a la segona. El de l'empat, més enllà del minut 90.
El partit va començar amb un Sant Andreu incisiu i un Granollers que sabia que la defensa seria clau per treure un resultat positiu del Narcís Sala. Ortega va començar a salvar els mobles amb dues bones intervencions. El Granollers, però, també va tenir les seves ocasions i al minut 39, Cano feia el primer. Vila li va fer la passada i el davanter, que s'estrenava com a golejador a la lliga, va posar el cap per obrir el marcador.

L'Esport Club va empatar al Narcís Sala (Fotografia: Júlia Andreu)
A la represa, el Sant Andreu va sortir disposat a empatar el partit i Ortega i tota la línia defensiva es van haver d'arremangar per mantenir la porta a 0. Quan encara no s'havia arribat al minut 10 de la segona, Cano es va plantar a la frontal de l'àrea, va marxar del seu defensor i després de fer-se una autopassada davant la sortida del porter, va empènyer la pilota al fons de la xarxa. Aguantar el 0 a 2 va ser un tasca complicada, malgrat els esforços defensius de tot l'equip. El davanter Kevin Gissi va empatar el partit amb dues rematades. Al minut 78, va rebre una pilota a l'àrea petita i davant la sortida d'Ortega va rematar al fons de la porteria. El segon, el més dolorós per l'Esport Club, va arribar quan faltaven poc menys de tres minuts per acabar el partit. Després d'un parell de rebots, inclosa una bona aturada d'Ortega, el davanter local va rematar a plaer i va fer l'empat.
"El resultat et deixa amb un gust a derrota", deia el porter Ortega al final del partit a Ràdio Granollers. La setmana vinent, el Granollers rebrà la Montañesa a casa.

Els protagonistes

Publicat el 21 de setembre de 2015 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada