dimecres, 13 de maig del 2015

El Recanvis Gaudí Mollet jugarà les fases d'ascens

L'equip d'Àlex Coma venç el One Ceset i acaba tercer després de la derrota del Boet Mataró
El Recanvis Gaudí CB Mollet jugarà les fases per optar a tornar a la Lliga EBA després de vèncer, en l’última jornada de lliga, l’equip que el podia deixar fora, el One Ceset. L’equip d’Àlex Coma es va imposar, en un partit força igualat però gairebé sempre dominat pels molletans, per 77 a 66, i es van assegurar la tercera posició -gràcies a la derrota del Boet Mataró.
Després del bàsquet inicial de Taylor, cinc punts seguits de Planas van servir perquè el Ceset, amb un parcial de 0-9, capgirés el marcador (2-9). Coma va demanar temps mort i just després, de la mà de Taylor, Ferrer i Piñero, el Mollet va aconseguir retallar la distància a tres punts al final del primer quart (10-13). El Mollet es va tornar a posar per davant amb el 18-17 a mitjans del segon quart i va obrir un petit forat gràcies a un parcial d’11-0 (25-17) –Ferrer va aconseguir 14 dels seus 23 punts al segon quart.
L’estira-i-arronsa al marcador va ser constant durant el segon i tercer quarts, amb avantatges màxims al voltant dels deu punts i mínims de tres, sempre favorables al Mollet. En l’últim període el Ceset va començar amb errades des de la llarga distància i provocant la quarta falta del molletà Taylor. Tot i aproximar-se a cinc punts (49-44), els de Coma van obrir forat amb dues jugades seguides de 2+1 de Piñero i van agafar un màxim avantatge de 13 punts (57-44) que el Ceset ja no va poder remuntar perquè, als últims minuts, els va mancar encert ofensiu. Els tirs lliures van assegurar la victòria pels de Coma.

Jugadors i tècnics del Mollet van celebrar la victòria i el premi que aquesta els suposava