dimecres, 13 de maig del 2015

Objectiu aconseguit

El BM la Roca venç el BM Barakaldo (35-31) i s'assegura la permanència
El BM la Roca va fer els deures i va aconseguir la victòria que li faltava per aconseguir la permanència a la categoria –li mancava un punt–, quan falta una jornada pel final de la competició. L’equip de Guillem Estapé es va imposar al BM Barakaldo –amb la derrota se situa en zona de descens– per 35 a 31 en un partit que va dominar des de bon començament, ampliant l’avantatge de mica en mica.
El partit va començar igualat, amb un intercanvi de gols que va donar diferents alternatives al marcador fins l’empat a sis, moment en què els d’Estapé van fer un parcial de 4-0 que els va posar quatre gols amunt (10-6). Aquest avantatge còmode es va mantenir fins arribar al descans (16-12) i fins als 10 primers minuts de la represa però les bones intervencions de Miquel a la porteria i la intensitat defensiva va permetre els roquerols trencar definitivament el partit a ritme de ràpids contraatacs, arribant a un màxim avantatge d’onze gols (33-22), abans del relaxament final.

Jugadors i tècnics, eufòrics després de la victòria que els donava la permanència (Fotografia: XAVI MAS)

Publicat l'11 de maig de 2015 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)