dijous, 6 de febrer del 2020

A l’Esport Club li manca pólvora

Els de José Solivelles perden al camp de l'Europa i surten de la zona de 'play-off'
EL 9 NOU

El duel entre l'Europa i l'Esport Club Granollers donava per damnificat l'equip perdedor –sortir fora de la zona de play-off d'ascens– i aquest va ser l'Esport Club, que va caure per 2 gols a 1. L'exjugador granollerí Sergi Pastells va ser l'encarregat d'inaugurar el marcador per l'Europa, que va ampliar l'avantatge a mitjans de la segona part. Pau Darbra, en transformar un penal, va marcar el 2-1 per l'Esport Club a set minuts del final. Els de José Solivelles van merèixer l'empat, com a mínim per ocasions i insistència, però la pilota no va voler entrar.
L'inici de partit va ser el pitjor dels de Solivelles. Descontrol i errades, una de les quals va suposar el gol de Pastells. Eloi Zamorano va voler anar al tall però va arribar tard i després Sergio va sortir malament davant un Pastells que va acabar marcant a plaer. Poc després del gol l'Esport Club va començar a carburar però va patir la lesió del seu home gol, Albert Ruiz. El domini granollerí va fer que l'Europa endarrerís línies però va ser un domini força estèril perquè les arribades eren escasses. Tot i això, Morales va provar un xut que va sortir fregant el pal, Max va rematar un córner per damunt del travesser i un xut de Darbra el va aturar Priego.

El capità de l'Esport Club, Ricky Alcántara, intenta arribar a una pilota dividida al mig del camp (Fotografia: ÀNGEL GARRETA)
Amb l'expulsió de Pastells als últims minuts de la primera meitat l'Europa encara va endarrerir-se més i la segona part va ser totalment granollerina. L'Esport Club va castigar l'Europa obrint molt el joc per les bandes però les centrades de Garzón i Darbra no trobaven rematador. L'entrada d'Oriol Molins –reapareixia després d'una lesió– va aportar encara més perill però amb l'equip abocat a l'atac, una pèrdua de Ricky va suposar un contraatac de Jordi Cano, des de camp propi, que va superar Sergio. L'atac i gol granollerí va continuar, Eloi va ser objecte de penal i Darbra va marcar. El gol va esperonar l'equip, que va tenir l'empat a tocar. Primer, en un xut de Molins al pal, després amb una altra rematada de Molins que Priego va treure damunt la línia i amb un xut de Fortuny també a les mans de Priego.

Els protagonistes

Publicat el 3 de febrer de 2020 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada