dijous, 6 de febrer del 2020

Un Fraikin consistent remunta i es classifica per la fase final

L'equip d'Antonio Rama supera el gol advers de l'anada amb una victòria per set gols (28-21)
EL 9 NOU

El Fraikin BM Granollers va fer els deures que tocaven i va remuntar-li el gol advers de l'anada a l'Ángel Ximénez Avia Puente Genil per ser present a la final a 8 de la Copa del Rei. L'equip d'Antonio Rama, amb una defensa molt consistent i una gran actuació de Pol Sastre a la porteria, va endur-se la victòria per set gols de diferència (28-21) en un partit en què, a partir del minut 20, els granollerins van tenir controlat –diferència superior a dos gols que els classificava.
Les aturades de Sastre –quatre als primers cinc llançaments– van servir perquè les errades inicials en atac no tinguessin conseqüències negatives per al Fraikin i perquè els de Rama aconseguissin avançar-se al marcador. L'equilibri al marcador va durar ben poc –fins l'empat a 2– i en l'eliminatòria, tot i durar uns minuts més, també es va acabar abans del descans. L'avantatge va passar a ser d'entre un i dos gols i així es va mantenir fins passat el minut vint.

Tot i l'oposició d'un defensor del Puente Genil, Ian Tarrafeta busca el llançament a porteria (Fotografia: GRISELDA ESCRIGAS)
El Puente Genil aprofitava les errades granollerines per mantenir-se viu al partit però un parcial de 5-0 va servir per trencar el partit (13-7). Tarrafeta, amb un llançament de falta espectacular, va fer el 14-10 amb què es va arribar al descans.
Un parcial de 3-1 a l'inici de la represa va permetre al Fraikin recuperar els sis gols de marge, diferència que va anar mantenint davant un Puente Genil que va demostrar poca convicció i fe en la remuntada.