divendres, 13 de desembre del 2019

El Recanvis Gaudí Mollet, el primer a tombar el líder

Els de Josep Maria Marsà trenquen la ratxa de 10 victòries seguides del CB Tarragona

Deu victòries en deu partits. Així es presentava el rival del Recanvis Gaudí CB Mollet dijous al pavelló municipal Plana Lledó, on aquesta ratxa de l'Ibersol CB Tarragona va donar-se per finalitzada. El duel corresponia a la jornada 6 –havia quedat ajornat– i els de Josep Maria Marsà arribaven al duel en dinàmica positiva després d'aconseguir tres victòries seguides. Aquesta, per 77-65 –quarta seguida–, a banda de suposar tombar el líder imbatut, també suposa que els molletans pugin fins a la tercera posició –empatats amb el segon, OIC Penta UB Sant Adrià, i el quart classificats, UE Mataró-Germans Homs–, amb vuit victòries i tres derrotes.

Jugadors i tècnics del Recanvis Gaudí CB Mollet celebren una de les jugades del seu equip durant la primera meitat (Fotografia: GRISELDA ESCRIGAS)
Santi Serratacó i Javi Rodríguez van portar el pes ofensiu de l'equip en un primer quart en què els de Marsà van donar un bany d'intensitat defensiva i de joc col·lectiu a un Tarragona que es va veure ràpidament desbordat. A banda del 2-3 –triple de Modou Mbaye–, el Tarragona sempre va anar a remolc, i el seu tècnic va haver de demanar temps mort al minut 3 quan ja perdia 11-3, en un parcial que va arribar a ser de 15-0 (17-3).
El festival molletà va continuar al segon quart, amb molt d'encert al tir exterior –tres triples de Pagès i dos de Rodríguez– i el partit va quedar vist per sentència amb el 52-29 del descans. Al tercer quart les defenses van fer que el nivell d'encert fos més baix i al darrer quart el Mollet va ampliar encara més la diferència d'inici (72-46) abans que la zona 3-2 del Tarragona permetés a aquest reduir les diferències.

Publicat el 9 de desembre de 2019 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)