dimecres, 6 de novembre del 2019

Un triple a set segons del final condemna el Lliçà

Marc Rabaseda completa una gran actuació amb 39 punts
Xavi Mas

Un triple a set segons del final va suposar la segona derrota de la temporada d'un Ripotrans Lliçà d'Amunt (72-75) que va patir els inconvenients de tenir una plantilla curta i amb algun lesionat d'importància. El base Marc Rabaseda es va carregar la responsabilitat del joc d'atac de l'equip amb una actuació portentosa que va suposar més de la meitat dels punts de l'equip, 39, però van acabar sent més decisius els 22 del visitant Marc Ferrer, 18 dels quals en llançaments triples. L'últim va donar-los la victòria final.

Albert Masllorens lluita per un rebot amb els visitants Oleart i Nimaga (Fotografia: JULIÁN VÁZQUEZ)
Al primer quart ja es va veure que l'encert en el tir exterior dels visitants era màxim –quatre triples de cinc intents– i Cutrina va optar per passar a defensar en zona. Al segon i tercer quarts, amb gran part dels minuts amb aquest sistema defensiu, el Lliçà va aconseguir reduir l'encert dels maresmencs i, amb Rabaseda i Albert Masllorens portant la veu cantant en atac, arribar a empatar i fins i tot capgirar el marcador, amb un màxim avantatge de cinc punts (51-46).
Al darrer quart el Masnou va recuperar l'encert –cinc triples–. El Lliçà va ser capaç de neutralitzar-ho a base d'esforç (72-72), just abans de l'estocada definitiva.