dimecres, 6 de novembre del 2019

La Penya Blanc-i-Blava de la Roca penalitza els errors del Llerona

L'equip roquerol es manté vuitè però retalla distàncies amb els equips que el precedeixen
EL 9 NOU

El derbi vallesà entre la Penya Blanc-i-Blava de la Roca i el Llerona va tenir ocasions, gols, emoció i tensió i se'l va endur l'equip roquerol, que va aprofitar un parell de badades defensives del Llerona, als primers minuts, per encarrilar el partit.
La victòria roquerola per 2 gols a 1 manté l'equip de Rubén Álvarez al vuitè lloc, però ara més a prop dels equips que el precedeixen –ha retallat de cinc a dos punts amb el setè lloc–, mentre que el Llerona continua en la 14a posició amb tres punts.
El Llerona va tornar a pecar, com en anteriors partits, de no saber interpretar el joc del rival i això, als primers minuts, li va acabar suposant anar a remolc la resta del partit. Intentant sortir amb la pilota controlada des del darrere el Llerona va patir una pèrdua de pilota dins la pròpia àrea que la roquerola Coral Fernández no va desaprofitar. Les d'Aarón Pérez van insistir amb seu estil de joc i una nova pèrdua de pilota a camp propi va acabar en el segon gol de les de Rubén Álvarez, obra de Paula Santasusana.

Hilaria Salas (Llerona) i Coral Fernández (PBB La Roca) pugnen per una pilota dividida (Fotografia: JULIÁN VÁZQUEZ)
A partir d'aquí el dibuix va canviar una mica, amb un joc més directe per part del Llerona, buscant l'esquena de la defensa roquerola i la velocitat de les seves davanteres. Així és com va arribar el 2-1, que va marcar Elia Expósito superant Andrea Forns amb una vaselina.
L'equip roquerol, que havia estavellat una pilota al pal a la primera meitat, va estavellar-ne una altra a la segona, i a més va marcar un gol que l'àrbitre va anul·lar per fora de joc. Forns va aturar-li un un contra un a Expósito que podia haver suposat l'empat i, cap al final, el partit es va enrarir, i va passar a tenir poca continuïtat per les contínues faltes i interrupcions.