dimecres, 6 de novembre del 2019

Al KH-7 se li escapa la victòria a mig minut del final

Les de Robert Cuesta empaten amb el Porriño en un partit on s'imposen les defenses

El KH-7 BM Granollers es va emportar un punt de la pista del Conservas Orbe BM Porriño (21-21) en un partit extremadament igualat i en el qual les defenses van dominar els atacs. Les de Robert Cuesta van tenir un últim atac per guanyar però la defensa gallega va forçar una falta abans que el tècnic demanés temps mort i Ayelen Rosalez va acabar aturant el posterior llançament de Giulia Guarieiro al límit del temps, just després del minut d'instruccions demanat per Cuesta.
El Porriño va començar amb avantatges mínims al marcador i amb la central Anthia Espiñeira fent mal als uns contra uns. Després de l'empat a 4 el Porriño es va posar novament al davant amb un gol de Sisse però les aturades de Nicole Wiggins van permetre el KH-7 fer un parcial de 0-4 i posar-se tres gols amunt (5-8).

La jugadora del KH-7 BM Granollers Lora Sarandeva evita la penetració a sis metres d'Inés Hernández (Fotografia: BM PORRIÑO)
El tècnic local Ismael Martínez va demanar temps mort però els gols de Guarieiro i Ona Vegué van mantenir el KH-7 al davant fins que un parell d'errors en atac van portar el Porriño a igualar el marcador a 10. Un gol de Guarieiro al límit del temps deixava el KH-7 al davant en arribar al descans i, en la segona, al KH-7 li va costar encara més atacar pel centre, on va tenir problemes per connectar amb Kaba Gassama. Va ser una segona meitat d'alternances al marcador i de moltes errades. Un penal a mig minut del final va permetre el Porriño salvar un punt.

Publicat el 4 de novembre de 2019 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)