dijous, 7 de febrer del 2019

Primera derrota del Llerona

CE Llerona, 0
PBB La Roca, 2
El derbi vallesà entre el Llerona i la Penya Blanc-i-blava de la Roca va omplir de gom a gom les instal·lacions parroquials de Llerona en un partit en què es va produir la primera derrota de la temporada del Llerona. Els gols d'Andrea Cortés i Cristina González, a la segona part, van suposar la primera derrota del Llerona en 17 partits, una derrota que les deixa a quatre punts del líder Palautordera, que va golejar el Santa Eugènia.
La primera part del derbi va ser molt directa i amb moltes imprecisions per ambdues bandes, imprecisions que feien veure poques ocasions de gol. A la segona el Llerona va començar millor però es va trobar amb golàs de Cortés des de tres quarts de camp, que va entrar per l'escaire. Després del gol el Llerona, que controlava una mica més la possessió de la pilota, va tenir un parell d'ocasions per empatar però li va mancar encert. I del possible empat, es va passar al 0-2. Un penal per mans dins l'àrea del Llerona va permetre a la golejadora roquerola Cristina González marcar des dels onze metres. Tot i tenir més possessió, no hi van haver massa ocasions de gol més, i es va confirmar la victòria roquerola.

CF Palautordera, 9
Santa Eugènia, 0
El Palautordera es consolida al capdavant de la classificació després de golejar el Santa Eugènia per 9 a 0 en un partit en què Anna Subirana va destacar amb cinc gols, quatre d'ells consecutius.

Publicat el 4 de febrer de 2019 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)