divendres, 8 de febrer del 2019

L’Esport Club, del cel a l’infern

Els de Solivelles es deixen remuntar un 2-0 i desaprofiten un penal al 94 per empatar a 3
Xavi Mas

L'Esport Club va fer un quart d'hora perfecte, marcant dos gols i donant sensació de poder golejar, però en un obrir i tancar d'ulls el Santfeliuenc va fer tocar de peus a terra un equip que, amb l'empat a 2, va desaparèixer del camp. A la desesperada i amb el temps complert hauria pogut empatar de penal, però Albert Ruiz, que havia marcat el 2-0, el va llançar molt fluix, Toni Casamayor li va endevinar el cantó i la possibilitat de salvar un punt in extremis es va esfumar.
La sortida de l'Esport Club va ser explosiva, amb ocasions d'Oriol Molins al minut 2 i de Kilian al 7 i amb el primer gol al 10; Guillem Pujol va penjar un servei de banda, llarg, dins l'àrea, el visitant Sani la va pentinar enrere, Albert Ruiz la va allargar i Raúl Torres la va posar de cap lluny de l'abast de Casamayor. El Santfeliuenc, aprofitant una indecisió en la sortida de pilota, va poder empatar al 12 però David López la va enviar fora, amb Álvaro batut, i un minut després una bona sortida al contraatac de l'Esport Club, amb passades al primer toc entre Molins i Torres, va acabar a peus d'Albert Ruiz, que la va ajustar al pal.

El porter granollerí, Álvaro García, en el moment de cometre ell penal sobre Jonatan Collado que va permetre al Santfeliuenc marcar el gol de la victòria (Fotografia: TONI TORRILLAS)
Els de José Solivelles ho van continuar provant amb rematades de Kilian i Molins al 15 i al 20 però el Santfeliuenc començava a crear perill obrint el joc a les bandes, i en dues jugades, en tan sols dos minuts, van neutralitzar l'avantatge granollerí; primer amb un gol de Sani, rematant al primer pal una centrada de Duran, i després amb un gran xut de Duran aprofitant un mal refús defensiu.
L'empat va deixar tocat l'Esport Club, que va navegar a remolc d'un Santfeliuenc que cada vegada arribava amb més perill. Tot just començar la segona part Romo va rematar fora per poc una centrada de Duran, i Collado va estavellar una centrada-xut a l'escaire. Albert Ruiz hauria pogut avançar el Granollers en un un contra un amb Casamayor que va aturar el porter, i al 69 Álvaro va fer penal sobre Collado i Romo va marcar el 2-3. L'atac a la desesperada buscant l'empat va exposar els granollerins a la sentència però Ruiz, al 94, va fallar el penal que hauria suposat un empat com a mal menor.


Publicat el 4 de febrer de 2019 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada