dijous, 8 de març del 2018

El Granollers, sense opció davant el Martinenc

L'actuació arbitral descentra l'equip de Manel Blanco al tercer quart
Xavi Mas

El CB Granollers no va tenir opció davant un FC Martinenc Bàsquet que va aprofitar el seu major potencial i el desconcert granollerí per l'actuació arbitral. El Martinenc va escapar-se al marcador al segon quart i ho va repetir al tercer, just després que el bon inici granollerí servís per empatar el matx. Les nombroses tècniques xiulades per la parella arbitral van acabar de desgavellar el partit.

El pivot del Granollers Toni Rodríguez lluita amb Clot per la posició dins la zona (Fotografia: RAMON FERRANDIS)
L'encert des de més enllà dels 6,75 va permetre al Martinenc acabar el primer quart amb set punts de marge, una diferència que van ampliar al segon quart fins a un màxim avantatge de 16 punts. El bon inici de tercer quart del Granollers va permetre empatar a 46 amb tres triples seguits, però la reacció es va frenar en sec amb un parcial de 0-9 del Martinenc. El concert de xiulet –tres tècniques en un minut– va acabar de trencar el partit.

Publicat el 5 de març de 2018 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)