dijous, 8 de març del 2018

El Cardedeu, amb la victòria, surt del descens i hi fa entrar el Mollet

EL 9 NOU

El derbi vallesà de Primera Catalana se'l va endur amb força claredat el Cardedeu, que es va imposar per 2 gols a 5 al Mollet al municipal Germans Gonzalvo, i li tornava així la victòria que havia aconseguit el Mollet a Cardedeu, en aquell cas per 1 gol a 2.
Era un partit entre dos equips necessitats de punts en la lluita per sortir de la zona de descens o evitar-lo; així, amb la victòria, el Cardedeu puja dues posicions –avança els molletans i el Banyoles– i surt de la zona de descens, mentre que el Mollet, amb la derrota, hi entra de ple.
El Mollet va sortir amb molta empenta i al minut 4 ja guanyava per 2 a 0; el primer el va marcar Camacho amb un xut creuat dins l'àrea, i el segon el va marcar Corzo, que va definir perfectament després de rebre una passada llarga. Amb el 2-0, però, el Cardedeu va passar a dominar el partit i, de mica en mica, a crear perill. Flores va aturar la primera ocasió de Fortuny, que en va tenir una altra, de xilena, que va sortir fora. A la tercera, Valls va fer l'1-2 amb un xut de fora l'àrea.

El capità del Cardedeu Víctor Morales topa amb el jugador del Mollet David López en la disputa d'una pilota (Fotografia: RAMON FERRANDIS)
El Cardedeu va ser amo i senyor de la possessió en una primera meitat que va centrar-se al mig del camp just després del gol de Valls, i arribava al descans amb aquest 1-2. Tot just tornar del descans Vallès va fer l'empat aprofitant un refús a la sortida d'un córner. Cinc minuts després, en una bona jugada de combinació per la banda dreta de l'atac del Cardedeu, Fortuny va habilitar Vallès, que va repetir gol per posar per davant el seu equip.
Édgar va fer la primera rematada del Mollet al minut 67 però just després Fortuny feia el 2-4 després de rebre una centrada des de la dreta i de retallar el seu defensor. El Mollet va treure de centre, va fer un canvi de joc en què el Cardedeu va recuperar la possessió i en l'atac per la banda esquerra la pilota li va arribar a Español, que va fer el 2-5.
A partir d'aquí, el Cardedeu, des del domini de la pilota, va anar ralentint el joc per assegurar una victòria molt important mentre el Mollet, molt desdibuixat, no va crear gaire perill.

Publicat el 5 de març de 2018 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)