dilluns, 29 de gener del 2018

Segona victòria seguida del Granollers

Els de Manel Blanco, molt fins en defensa i en el tir exterior

El CB Granollers ha començat immillorablement l'any 2018. L'equip de Manel Blanco va sumar la segona victòria consecutiva en vèncer amb claredat l'Outletmoto.com CB Grup Barna (81-59). La bona tasca defensiva, el domini del rebot –sobretot a la segona part– i el tir exterior van ser les claus perquè els granollerins sumessin la setena victòria de la temporada.
Els de Blanco van dominar des de l'inici, amb un primer quart en què van començar a marcar diferències i un segon quart en què van aconseguir encistellar sis triples, tot i que no van ser suficients per trencar el partit –les faltes personals van mantenir els visitants dins del partit a base de tirs lliures.

El jugador del CB Granollers Dani Cabañas va encistellar tres triples (Fotografia: RAMON FERRANDIS)
En tornar del descans l'equip va ser molt més consistent, combinant bé i escollint sempre les millors accions d'atac i tancant bé el rebot davant els errors en el llançament del Grup Barna. Al final del tercer quart el partit ja estava vist per sentència.

Publicat el 22 de gener de 2018 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)