dilluns, 29 de gener del 2018

El tir exterior esdevé clau en la victòria del CB Mollet

Garcia estrena el compte de victòries com a entrenador de l'equip

El Recanvis Gaudí CB Mollet va aconseguir una important victòria davant un dels colíders del grup, l'Ilerdauto Nissan Pardinyes Lleida. Els de Pau Garcia –que aconseguia la primera victòria com a entrenador molletà en aquesta nova etapa a la banqueta– es van endur la victòria per 90 a 78 en un partit en què va ser clau el gran encert en el tir exterior –17 triples convertits de 32 intents, amb el 53% d'encert.
El Mollet va dominar tot el partit, des del primer minut. Els de Garcia van agafar una petita renda al primer quart que van saber mantenir durant la resta del partit, tot i les escomeses d'un Pardinyes Lleida que va ser superior en la lluita pel rebot i en la lluita cos a cos –físicament més corpulents que els jugadors molletans.
Albert Ferrer, amb vuit dels 17 triples de l'equip i un total de 31 punts, va ser l'autèntic referent d'un equip que va saber aturar bé un gran rival. Nil Angelats, un altre dels jugadors destacats del Mollet, no va poder acabar el partit per culpa d'un fort cop en una mà on ja hi tenia una petita lesió.

Publicat el 22 de gener de 2018 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)