dissabte, 14 d’octubre del 2017

Primera derrota del KH-7

L'equip de Robert Cuesta encaixa un parcial de sortida de 4-0 i va sempre a remolc
EL 9 NOU

El KH-7 BM Granollers va patir, dissabte a Gijón, la primera derrota de la temporada en perdre contra el Mavi Nuevas Tecnologías per 26 a 19 després d'un gran inici amb tres victòries consecutives. L'equip de Robert Cuesta no va tenir l'encert d'altres partits i va encaixar un parcial de 4-0 de sortida que les va fer anar a remolc durant tot el partit.
A l'equip li va mancar certa disciplina defensiva, sobretot a l'inici del partit, i l'equip asturià ho va aprofitar per posar-se amb un 4-0 a favor, diferència que durant la primera meitat va oscil·lar entre els dos i els tres gols tot i arribar a posar-se a un sol gol després d'un parcial de 0-3 (8-7). Tilda Matthijs va ser la jugadora més destacada de l'equip a la primera meitat marcant sis dels nou gols amb què va arribar l'equip al descans.

La jugadora del KH-7 BM Granollers Kaba Gassama defensa Aida Palicio, màxima golejadora del Mavi Nuevas Tecnologías (Fotografia: DAMIÁN ARIENZA / EL COMERCIO)
A la segona meitat la dinàmica es va mantenir, amb el Mavi per davant i el KH-7 intentant apropar-se al marcador. Un parcial de 0-3 va permetre al KH-7 passar del 18-13 al 18-16 i el tècnic local va demanar temps mort. Va ser oli en un llum per l'equip local, que just després del temps mort va encarrilar el partit amb un parcial de 8-0 en què les granollerines van estar nou minuts sense marcar. Una de les raons d'aquesta sequera golejadora va ser la gran actuació de la portera local Renata Lais.

Les protagonistes

Publicat el 9 d'octubre de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada