dijous, 27 d’abril del 2017

L’Esport Club venç i té la permanència més a prop

Cano dona els tres punts als d'Albert Cámara en transformar un penal
Xavi Mas

L'Esport Club Granollers va aconseguir una important victòria, davant el FC Santfeliuenc, gràcies a un solitari gol del davanter Carlos Cano, de penal. Àlex Gil va ser objecte de penal al minut 14 i el davanter centre de l'equip granollerí –va ser el millor dels de Cámara durant tot el partit– va transformar-lo en l'únic gol d'un partit marcat pels nervis d'ambdós equips. Els granollerins perquè amb la victòria gairebé allunyaven del tot el fantasma del descens –ja han aconseguit evitar el descens directe, però els faltarien dos punts per tal d'evitar les posicions que podrien comportar els descensos no compensats– i el Santfeliuenc perquè hi està ficat de ple –fins a tres equips de Segona B podrien baixar i, per tant, arrossegar tres equips més de Tercera a Primera Catalana.
L'Esport Club va fer un bon inici de partit, amb un primer quart d'hora on va disposar de diverses ocasions de gol sense èxit, fins que, en una internada a l'àrea per la banda esquerra, Àlex Gil va ser objecte d'un penal molt innocent, per part de Víctor Márquez. Cano no va fallar i va marcar el que acabaria sent l'únic gol del partit. Després del gol, el partit es va equilibrar, amb domini altern i amb el Santfeliuenc creant perill a pilota aturada.

El porter de l'Esport Club Víctor Manuel Colchero surt per aturar una centrada dirigida al cap de Zárate (Fotografia: TONI TORRILLAS)
En tornar dels vestidors semblava que el Granollers posava pausa al partit, amb un major control de la possessió i buscant les descàrregues de Cano cap als extrems –Hidalgo o Carrillo–. Carrillo va tenir l'oportunitat més clara, al minut 52, però després de fer un bon control orientat va fallar estrepitosament en el remat.
Va ser a partir d'aquest moment que el Santfeliuenc va capgirar la dinàmica i va passar a dominar i a crear perill. I el perill sempre arribava amb passades llargues en què la defensa granollerina i el porter Víctor Colchero no van estar del tot encertats. Els nervis pel mínim avantatge va provocar indecisions en diverses jugades, i aquestes indecisions van conduir a ocasions de gran perill, la més clara de les quals, al minut 63, –malentès entre Sergi Valls, que no va refusar amb el cap, i Colchero, que no va arribar a temps, i Zárate va provar una vaselina, de cap, que va anar al travesser.


Publicat el 24 d'abril de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada