dijous, 27 d’abril del 2017

El Recanvis Gaudí Mollet es proclama campió de grup

L'equip d'Àlex Terés s'exhibeix en l'últim partit a casa
EL 9 NOU

Al Recanvis Gaudí CB Mollet li feia falta una victòria per assegurar-se el liderat del grup –les fases d'ascens ja les tenia assegurades– i els d'Àlex Terés la van aconseguir en l'últim partit a casa de la lliga regular. A més, ho van fer de la millor manera possible, amb una exhibició ofensiva davant el CB Cerdanyola al dia, cuer amb només sis victòries, a qui van vèncer per un rotund 104 a 71. El tir exterior –deu triples pels tres del Cerdanyola– i el rebot –44 del Mollet pels 22 del Cerdanyola– van ser la clau d'una victòria que els molletans van encarrilar al segon quart.
Després d'un primer quart equilibrat, amb poca defensa i molt atac, va ser al segon quan els de Terés van trencar el partit, amb un parcial de 30 a 12. Al tercer quart va tornar la igualtat, amb un empat a 19 que va conduir a una nova exhibició ofensiva al darrer quart –parcial de 29 a 16– en què el Mollet va poder superar els 100 punts.