dijous, 27 d’abril del 2017

Derrota mínima a Màlaga

El KH-7 té una última opció per empatar però estavella per dues vegades la pilota al pal

El KH-7 BM Granollers va tenir opcions de victòria fins al final però dos gols seguits de Soledad López als últims quatre minuts i la manca d'encert en l'últim atac van donar la victòria al Rincón Fertilidad Málaga per la mínima (23-22). Va ser un partit en què al KH-7 li va costar trobar la cohesió defensiva central en el joc de l'equip andalús amb el pivot i que el va obligar a jugar tota la segona part a remolc.
Va ser un partit complicat, de joc feixuc davant un rival que utilitza molt el contacte físic i que no va ser gaire penalitzat. A l'equip de José Luis Villanueva li va costar defensar els dos contra dos amb la pivot –Paula García– però, malgrat tot, va mantenir el partit equilibrat, amb diverses alternances al marcador durant tota la primera meitat. Amb el partit empatat a 11, el Rincón Fertilidad Málaga va aconseguir dos gols de marge, aprofitant l'exclusió de Hatou –la tercera per les granollerines per només una del Màlaga– i els va mantenir en arribar al descans.

La pivot del KH-7 Kaba Gassama demana la pilota a Laura Steinbach en una acció d'atac del partit de dissabte a Màlaga (Fotografia: ÁLVARO CABRERA)
Un parcial de 2-0 de sortida va permetre l'equip malagueny escapar-se de quatre gols, diferència que va mantenir una bona estona durant una fase de partit amb intercanvi de gols. Passat el quart d'hora de la represa, el KH-7 va fer un parcial de 0-4 que empatava el partit a 20. A partir d'aquí, la igualtat va ser màxima i només es va trencar al final amb dos gols de López. El KH-7 va tenir un últim atac per empatar però va estavellar per dues vegades la pilota al pal.
Ara l'equip ja es concentra en l'eliminatòria de quarts de final de la Copa de la Reina del proper dissabte, contra el Mecalia Atlético Guardés.

Publicat el 24 d'abril de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)