dijous, 10 de març del 2016

El KH-7 s’endú el derbi

El Palautordera posa contra les cordes els granollerins, que continuen líders

El KH-7 BM Granollers es mantindrà una setmana més com a líder en solitari malgrat que el Palautordera-Salicrú va estar a punt d'esguerrar-li la festa; l'equip de Marc Lurbe va fer un partit molt seriós en defensa, que va dificultar molt l'atac estàtic dels de Sergio Pozo, però dues pèrdues de pilota seguides en l'últim minut van impedir que els palauencs traguessin res de positiu del derbi vallesà.
El partit va ser molt igualat, amb intercanvi de gols i errades constants, i va ser el Palautordera qui va dominar el marcador durant els primers minuts de partit, arribant a un màxim avantatge de dos gols (5-7). Amb l'exclusió de Jordi Cañellas els granollerins es van posar a un gol (6-7) i van capgirar el marcador per primera vegada després d'un gol de contraatac d'Ernest Peresson (8-7).

Gerard Deumal agafa de la samarreta el pivot del KH-7 Marc Montolio (Fotografia: XAVIER SOLANAS)
Oleguer Luna i Cristian Valls van estar molt encertats sota els pals i van evitar que el marcador fos més alt. Els de Pozo van arribar a guanyar de dos gols (11-9) però el Palautordera va deixar el marge en la mínima expressió –gol de Ferran Hernàndez– en arribar al descans.
En la represa el KH-7 va aconseguir situar-se tres gols amunt tot i jugar en inferioritat per l'exclusió d'Ismael Bela (15-12) i va aconseguir mantenir els tres gols de marge després de l'exclusió d'Adrià Cumplido (16-13) però el Palautordera va empatar a 17. Pozo va demanar temps mort i, després, els granollerins sempre van anar per davant amb avantatges mínims que van arribar a ser de dos gols (25-23) a un minut i mig del final. Gascón va fer el 25-24 però els de Lurbe van fallar dues accions d'atac per empatar, amb un jugador més per l'exclusió d'Alejandro Rodríguez.

Publicat el 7 de març de 2016 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)