dijous, 21 de gener del 2016

Retrobament parcial

La setmana passada, contra el Vilamajor, la pilota no va voler entrar. Aquest dissabte, al camp de l'Atlètic del Vallès, les tornes van començar a canviar pel que fa a la punteria, malgrat que als nanos d'en Nico encara els van quedar aspectes a millorar per recuperar el joc que el va fer destacar l'Esport Club a l'inici de la competició.

En Guillem a punt de rematar -massa alt- després d'una centrada d'en David (Fotografia: JESÚS JIMÉNEZ)
La punteria es va recuperar però les errades es van seguir pagant cares. Així, per exemple, just després de marcar el primer gol, van encaixar l'empat després d'una indecisió defensiva. En Pau va provar sort de bon començament, amb un xut de falta que va sortir fora, però tot seguit l'equip d'en Nico va saber aprofitar un servei de banda per treure ràpid, buscant a l'Arnau, que va definir molt bé amb un xut creuat. En la jugada següent però, l'equip va pecar de manca de contundència en el refús en zona de perill; en Pau la va rebre forçat i se la va haver de treure del damunt, però ho va fer cap al centre de l'àrea on l'Àlex, venint des del darrere, no va perdonar l'empat. Aquest empat a un es va mantenir fins al final del primer quart, tot i que en Gerard va estavellar un xut de fora l'àrea al pal, la defensa de l'Atlètic del Vallès va allunyar el xut posterior de l'Arnau i en Pol va haver de refusar a córner un xut del local Marc.
Tot just començar el segon quart en Guillem va fer lluir el porter Pablo -va fer una gran estirada- amb un altre xut de fora l'àrea i en la centrada del córner, l'Atlètic del Vallès gairebé es fa un autogol. El Granollers va seguir insistint i, novament en Guillem va tenir l'opció de fer el segon, però després de la bona centrada d'en David, el seu remat va sortir massa alt. Semblava que els d'en Nico començaven a dominar el joc, però d'una pèrdua al mig del camp en va sortir el 2-1, que va marcar en Marc aprofitant que en Pol havia quedat descol·locat de la seva porteria.

L'Arnau, a punt de llançar una falta (Fotografia: ESTHER MAS)
DOS GRANS GOLS PER CAPGIRAR EL RESULTAT
Amb el 2-1, sense temps per fer cap jugada més, es va arribar a la mitja part. Però en tornar a començar els granollerins van gaudir d'una miqueta de sort per empatar; l'Arnau va recuperar una pilota en zona defensiva, va travessar tot el camp evitant rivals i va xutar a porteria. A en Pablo se li va escapar la pilota de les mans i l'Èric, intentant refusar va fer rebotar la pilota en el mateix Pablo, introduint la pilota a la seva pròpia porteria. L'alegria granollerina va durar poc perquè, un parell de minuts més tard, en Francesc va marcar un golàs de falta, per tot l'escaire, que tornava a posar l'Atlètic del Vallès per davant.

El tercer quart va acabar amb una aturada d'en Pablo a xut d'en David, i amb un xut al travesser del local Marc, i l'últim quart va començar amb un gran gol d'en David; en Pau va recuperar una pilota a camp propi, va llançar la jugada d'atac i li va passar a en David, que la va aixecar amb suavitat per damunt del porter Pablo per marcar l'empat a tres. Aquesta no va ser l'única genialitat d'en David, que quatre minuts després, va tornar a aprofitar una recuperació i una passada de l'Arnau per calcar de nou la jugada de l'empat, aixecant una altra vegada la pilota per superar la sortida desesperada d'en Pablo (vegeu el vídeo adjunt cedit per Joan Miquel Boix). Aquest gol va descol·locar una mica als nanos de l'Atlètic del Vallès, que van veure com els d'en Nico congelaven el partit, movent la pilota de cantó a cantó, per deixar passar el temps i assegurar la setena victòria de la temporada.