dijous, 21 de gener del 2016

El CB Mollet en fa prou amb el primer quart

Els d'Àlex Coma es mantenen líders

El Recanvis Gaudí CB Mollet es va refer ràpidament de la derrota de la setmana passada a Barberà amb una còmoda victòria davant el Sabadell Sant Nicolau per 90 a 74. Els d'Àlex Coma van sortir amb determinació, van decidir el partit al primer quart i van saber mantenir el rival a ratlla en els tres següents.
L'intercanvi inicial de cistelles favorable al Sant Nicolau es va acabar amb el primer triple de Marc Torres (7-4), moment en què els molletans es van convertir en una autèntica piconadora en atac –quatre triples de cinc intents i un total de 35 punts–. El Sant Nicolau no va estar malament –19 punts–, però es va haver de rendir a l'allau de joc ofensiu del Mollet.
A partir del segon quart el joc es va equilibrar, bàsicament perquè el Mollet va abaixar el seu rendiment ofensiu, però gràcies a un altre triple de Torres –quatre en total– va arribar al descans amb un màxim avantatge de 18 punts (53-35).

El pivot Jordi Cots, atent a un possible rebot en una cistella molletana (Fotografia: GRISELDA ESCRIGAS)
El Sant Nicolau va començar el tercer quart amb un parcial de 5-10 en poc més de dos minuts i va aprofitar el desencert molletà en el llançament per apropar-se fins als 10 punts (66-56) però no va aconseguir passar d'aquí perquè els de Coma van controlar en tot moment el joc
A l'inici de l'últim quart els molletans es van distanciar fins als 19 punts (83-64). Després el Sant Nicolau es va apropar a 11 (83-72) abans que les faltes i els tirs lliures permetessin als de Coma certificar la victòria.

Publicat el 18 de gener de 2016 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)