dijous, 21 de gener del 2016

El Granollers s’estavella contra la defensa del Manlleu

La derrota deixa un balanç d'un punt dels últims dotze possibles per als vallesans
Eduard Batlles

El Granollers passa per un dels pitjors moments de la temporada. No pel que fa al joc, però sí per resultats. La derrota contra el Manlleu deixa els vallesans amb un balanç d'un punt dels últims dotze possibles.
El Manlleu va saber jugar al seu joc: poques possessions llargues, penjar a l'àrea la majoria de pilotes i confiar en la solidesa defensiva. El Granollers, per la seva banda, va dominar la possessió del partit, però el gol no va arribar fins a les acaballes.
El conjunt local va aconseguir l'1 a 0 al minut 3 amb una centrada des de la banda esquerra que Josu, jugant al límit del fora de joc, va rematar a gol. El Granollers no va variar la idea de joc i va buscar el gol a través del joc de toc. Gil, a l'equador de la primera, va tenir l'ocasió més clara per empatar amb un xut des de l'àrea petita.
Didi encara Ot Bofill pressionat per un altre jugador del Manlleu (Fotografia: ALBERT LLIMÓS)
A la represa, un penal clar comès per Zamorano va provocar el segon gol del Manlleu, obra de Sala. El Granollers s'ho va jugar tot a l'atac i va tenir ocasions de sobres per marcar, però la defensa del Manlleu, molt sòlida, va dificultar totes les opcions d'atac. Cano i Mora en van tenir un parell, i Roger Martínez va estar a punt de marcar des de la frontal, però el xut el va aturar Aroca amb una gran intervenció. Al minut 82, arribava el gol dels vallesans. Cano va rematar de cap un córner servit per Font. Els cinc minuts d'afegit van donar ales al Granollers i Roger Martínez va tenir l'empat a les seves botes, però el xut va sortir desviat a l'esquerra del porter.
La derrota deixa el Granollers novè amb 30 punts.