dijous, 14 de gener del 2016

L’Esport Club Granollers s’encalla contra el cuer

Els vallesans empaten a 0 amb pocs xuts de perill entre els tres pals 
Eduard Batlles

El Peralada, cuer de la categoria a cinc punts de la salvació, visitava el Municipal del carrer Girona molt necessitat de punts. El Granollers, en canvi, situat entre les sis primeres posicions, necessitava recuperar sensacions després de la derrota contra l'Europa. El joc travat, les poques ocasions vallesanes i les aturades d'Ortega van ser les claus per entendre l'empat a 0 d'aquest diumenge entre els dos conjunts.
Ni el Granollers ni el Peralada van dominar la possessió en els primers 45 minuts. Per ocasions, però, va ser el conjunt gironí qui va acostar-se amb més assiduïtat a la porteria defensada per José Ortega. Una falta a prop de l'àrea picada per Cornellà i que Ortega va aturar va ser l'ocasió més clara del Peralada. Al Granollers li costava moltíssim acostar-se a l'àrea rival i no va xutar entre els tres pals a la primera meitat.

Ferran Vila allunya acrobàticament una pilota als últims minuts del partit (Fotografia: RAMON FERRANDIS)
La segona part va començar amb uns minuts de domini vallesà i les primeres aproximacions a l'àrea del Peralada. La parella de centrals visitants, Botxi i Lluc, va ser molt solvent en tot moment i no deixava espais a Bauli i Cano. Mas, el davanter amb més perill del Peralada, va tenir l'ocasió més clara en un un contra un que Ortega, molt encertat, va refusar. A les acaballes, Bauli hauria pogut fer el gol de la victòria, però el seu xut, ajustat a la dreta, el va aturar Ureña per deixar l'empat a 0 intacte.
El punt aconseguit deixa el Granollers una mica més lluny de la zona de play-off. Ara és vuitè amb 30 punts. Els vallesans visitaran la jornada següent el Manlleu, que ha guanyat quatre dels últims cinc partits.

Els protagonistes

Publicat l'11 de gener de 2016 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada