dijous, 14 de gener del 2016

L’Elche sorprèn el KH-7

L'equip de José Luis Villanueva s'encalla en la teranyina defensiva de l'equip alacantí
Xavi Mas

El KH-7 BM Granollers va començar l'any amb una derrota inesperada davant un Elche Mustang –tercer per la cua– que el va sorprendre amb una teranyina defensiva que va ofegar l'atac de l'equip de José Luis Villanueva, que tampoc va oferir la seva millor versió.
El KH-7 va fer un bon inici de partit però, quan a partir del minut cinc l'equip alacantí va ajustar el seu joc defensiu –amb una defensa molt intensa i pressionant–, les jugadores de Villanueva van ser incapaces de trobar el camí de la porteria i, quan el trobaven, es topaven amb una esplèndida Llanos Trigueros sota els pals –set aturades a la primera part, cinc de les quals seguides entre el 6-9 i el 7-10–. L'Elche va aprofitar-ho bé en atac, fent circular bé la pilota i jugant amb criteri trobant sempre la millor opció, i va arribar al descans amb sis gols de marge.

Mireia Torras intenta desfer-se de la defensa enganxosa d'Ivet Musons (Fotografia: XAVIER SOLANAS)
A la segona part la dinàmica no va canviar; les presses de les granollerines per intentar recuperar terreny van comportar massa pèrdues de pilota. Trigueros va seguir immensa sota els pals –nou aturades més a la segona part– i, d'aquesta manera, la diferència va créixer fins als vuit gols de desavantatge. La defensa 5-1 del KH-7 tampoc va donar resultat fins als minuts finals gràcies a tres gols seguits de Judith Vizuete.
Amb la derrota, el KH-7 continua en la vuitena plaça de la lliga amb 10 punts.