dijous, 14 de gener del 2016

El BM la Roca ensopega amb un rival directe

La segona part dels roquerols, per oblidar

El BM la Roca va perdre contra un dels rivals directes en la lluita per la permanència, el BM Cisne, el dia del debut d'Eloy Félez com a jugador roquerol. L'equip de Guillem Estapé va fer una bona primera part però tota la feina feta la va esguerrar en una segona meitat nefasta i ara es veu superat per l'equip gallec en la classificació.
Atacant amb criteri i forçant alguna pèrdua de pilota del Cisne, de mica en mica els d'Estapé van anar obrint forat al marcador, fins a arribar a una màxima diferència de cinc gols (14-9), que no va ser més per culpa dels pals o dels errors en el llançament. Als últims quatre minuts, però, l'aparició de Pablo Vidal en atac –cinc gols pràcticament seguits– i un parell d'errors de la Roca van deixar el marcador en un esquifit 15-13.

Pablo Vidal va ser exclòs després de cometre aquesta falta sobre Sergio Luque (Fotografia: TONI TORRILLAS)
El gol inicial de Pere Vaquer en la represa va ser un miratge; els d'Estapé es van bloquejar i el Cisne, amb un parcial de 0-7, va capgirar i gairebé sentenciar el partit. Estapé va aturar el joc amb 16-18 i va posar Pau Pérez d'avançat en una defensa 5-1 però el Cisne va ampliar el parcial fins al 4-12 (19-25) en arribar a l'equador de la segona meitat amb un atac contundent i dinàmic.
El partit estava molt coll amunt i els intents de reacció roquerols no van tenir gaire continuïtat; va aconseguir posar-se a quatre gols (22-26) després que Puget aturés un penal –el segon del partit– a Rial, però els gallecs van continuar trobant bones situacions de llançament. La pressió a tota la pista dels últims minuts tampoc no va ser suficient per remuntar.

Publicat l'11 de gener de 2016 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)